Album de Autógrafos

En la biblioteca tenemos firmas y dedicatorias de personas que nos visitaron o que aportaron su granito de arena para el buen funcionamiento de la biblio.Para ver su dedicatoria pulsa sobre su nombre. Una vez vista pulsa el botón de retroceder del navegador.("back", "atras" o...)


Nom A Record

Mercè Arànega

Àlbum d'autògrafs

Va participa i "conduir"  l'exposició de l'APIC'97

Joan Brossa Escriptor del mes Abril'85


 
Al gener de 1985,  amb motiu del mes de la Pau,  al passadís va haver-hi  una exposició dels llibres visuals de Joan Brossa , organitzada per l’Ajuntament, ell va venir de visita i ens va dedicar el catàleg de l’exposició.

Carme Camps Àlbum d'autògrafs
Va ser cap del servei de biblioteques. Va participar a la 1a trobada de Mestres que vam organitzar pel juny del 1984 sobre "El món de la literatura infantil"


Ramón Folch Camarassa

Àlbum d'autògrafs

La biblioteca va col.laborar quan es va fer la fundació dedicada al seu pare i ell va venir com Escriptor del Mes.

Roser Capdevila Escriptora del mes Oct'88
Va venir a la biblioteca a la tardor de 1988 amb la Mercè Llimona, i la Mercè Company i van xerrar amb els lectors sobre el dibuixos de la Mercè Llimona que teníem exposats.

Joaquim Carbó Moby Dick
Escriptor del mes Des'92
Àlbum d'autògrafs
Va venir a la biblioteca com escriptor del Mes  al desembre de 1992
Yaiza Caro Periago

Àlbum d'autògrafs

És una lectora de la biblioteca que col.labora curant llibres malalts de la clínica i en moltes coses més.

Anne-Lise Cloetta Salm al final del viatge
És la traductora d'aquest llibre del noruec al català i ha estat la presidenta del Club Escandinau de Barcelona

Àngels Comella Dídac i Linus

il.lustradora catalana.
Va venir amb els seus fills a conèixer la biblioteca i ens va dedicar el llibre.

Mercè Companys Escriptora del mes Oct'88

Escriptora catalana.

Amiga de la Mercè, li vam dedicar una Guia de Lectura junt amb altres mercès que teniem llibres el setembre del 1987 li vam enviar i ens va contestar; després,  a la tardor del 1988, va venir per 1a vegada amb la Roser Capdevila  amb motiu de l’exposició de dibuixos de la Mercè Llimona., ella i i la Roser li van fer de xofers i així  els lectors van conèixer els seus llibres i ens els va dedicar.
Desprès ha vingut en motiu del Llibre que vam plantar l’any 2008 en motiu dels 25 anys de Les Tres Bessones.

Montserrat Cornet Entre dos estius
Va viatjar amb nosaltres a la Xina 90, ens va explicar com viu allà el seu germà i ens va dur objectes d'aquest país.

Derib La Rivière de l'oubli


il.lustrador francès.

El vam conèixer quan vam anar a presentar “La Bèstia que encomana els ganes de llegir” a Montpeller l’abril de 1990, hi havia una exposició els seus dibuixos i els seus llibres, en vam comprar un en francès i ens el va dedicar.Pep Duran


Àlbum d'autògrafs

És contista i llibreter a la llibreria Robafaves. És  amic de la Mercè. Va  conduir el llibre gegant quan la "biblio" va fer deu anys i va explicar contes a la tarda. Va participa al MILIUNA del 5 d'abril del 97 a Can Butjosa i a la trobada de contes'98. Presenta las novetats des de l'any 95 en la Trobada de mestres del desembre.

Aurora Díaz Plaja Amahal y los Reyes Magos
Ha estat moltes vegades a la biblioteca i hem representat dues vegades la seva obra de "Amhal i els visitants nocturns", la primera al desembre del 92, l'altre al 96.

Mercè Escardó En Jordi dormilega
Quin temps mes boig!
Una carta per a la Marta
La lluna i els miralls
Quin Tango
Àlbum d'autògrafs
És la bibliotecària i va començar a treballar a la biblioteca uns quants mesos abans de què s'inaugurés. És amiga del follet i de la bèstia i, com el sr. Miguel, de tot aquell que arriba en so de pau a la biblioteca.
Ramón Folch Camarassa En Massagran al Pol Nord
Àlbum d'autògrafs
La biblioteca va col.laborar quan es va fer la fundació dedicada al seu pare i ell va venir com Escriptor del MesRené EscudieGrand Loup Sauvage

Escriptor francès.

El vam conèixer quan van venir amb la Michel Odette a   la nostra biblioteca el Sant Jordi del 1988, després vam anar a casa seva  quan vam anar a presentar “La Bèstia que encomana els ganes de llegir” a Montpellier l’abril de 1990, tots els nens ens van allotjar a Cournonsec, el seu poble i la Mercè a casa seva.  

Jaume Fuster Escriptor del mes Des'93
Va venir a la biblioteca com escriptor del mes, li vam fer una innocentada, era el 28 de desembre del 1993.

Elena Frauca
Àlbum d'autògrafs Col.labora habitualment a preparar amb molt carinyo les exposicions que muntem ala passadís de la biblioteca. És lectora de la biblioteca.
Lluís Ganduxé Alí Babà i els 40 lladres
Àlbum d'autògrafs
Àlbum d'autògrafs
Ha contat contes a la biblioteca vàries vegades i ha portat el Pla de lectura des del curs 95/96.
Va participar a la Trobada de contistes del 96 i al MILIUNA del 5 d'abril del 97
Gusti La pequeña Wuli
Qui ajuda a casa?
Tomás está enamorado
Muu Muu, la vaqueta
Ha col.laborat a moltes de les nostres activitats: Benvinguda a la Mama Óssa ( Mes de la Pau,94) Mes de la Natura'92:Qui recull les caques del gos?.Catalonia'91. Ha fet sortir el follet a un llibre seu i també el nostre nom.
Oriol Guasch i Terré Per la Catalunya Nord amb EsquísGabriel Janer Manila
Els Rius de la Lluna

Escriptor mallorquí.

Va venir al desembre del 1991 amb l’activitat de la ILC , l’Escriptor del Mes. Vam fer-li una guia de lectura on cada globus era un  dels seus llibres, igual que el dia que va venir, que en vam enlairar uns de veritat amb els comentaris dels lectors  dins la biblioteca. Ens va dedicar els seus llibres. Va tornar pel maig del 2006.

Joan Jover i Garcia
PEDRAFORCA: Guia d'escalades


Vicenç Lloret


Àlbum d'autògrafs

Va participar a la Roda de contes secrets per l'aniversari del 88. Va fer la Trobada de Mestres del 95 parlant de la Novel.la Negra. Va "conduir" lea tertúlies del 97 dedicades a la Novel.la Negra. També ha viatjat amb nosaltres en moltes ocasions i participa habitualment a d'altres activitats.

Mercè Llimona La rateta que escombrava l'escaleta
il·lustradora catalana.

Va venir a la biblioteca quan vam exposar els seus dibuixos al passadís, a la tardor del 1988, vam fer-li una Guia de Lectura i ens va dedicar “La Rateta que escombrava l’escaleta”.

Assumpta Margenat Manolo
El 17/12/96 va venir a fer una xerrada sobre el seu llibre "Manolo". Tots estàvem molt intrigats per saber com era ella, i en Manolo!

Miquel Martí i Pol Escriptor del mes Feb'92
Escriptor català .

Va venir el febrer del 1992 a la biblioteca com Escriptor del Mes li vam cuinar els seus poemes i ell ens  va dedicar  algun dels seus llibres i   la Guia de Lectura  en forma de menú. Després li vam fer arribar el vídeo que havíem gravat  de l’acte i ens va recordar sempre. L’any 2008 li vam plantar un til·ler al Bosc de Llibres, pel seu llibre Bon Profit,  que és el  que li havíem cuinat.

Ferran Martín Àlbum d'autògrafs
És un nadiu d'Amèrica del Nord descendent dels Lakotas, va venir a la biblioteca a dir-nos com havíem de muntar el tipi. Fa campaments per a nens a casa seva.Ana María MatuteÀlbum d'autògrafs
Colección Grandes autores

Escriptora en castellà.

Va anar l’octubre del 2009  a la Biblioteca de Can Rajoler i vam anar a escoltar-la. Li vam regalar “La Caixa Màgica”, la versió primera, i li vam demanar que ens dediques els seus llibres per a infants més antics que teníem a la nostra biblioteca: “El polizón de Ulisses” i “Paulina”.

Antoni Munné El amanecer del cuerpo
L'Antoni no ha estat mai a la biblioteca però és el mestre d'en Sergi Cubota, un bon amic de la biblioteca i del follet, ell ens va portar el llibre dedicat de part de l'autor.

M.Antònia Oliver Criatures de foc
Àlbum d'autògrafs
1
2
Va venir a la biblioteca acompanyant el seu home en Jaume Fuster quan aquest va venir com escriptor del Mes, els vam fer una innocentada, era el 28 de desembre del 93.
Enrique Pérez Díaz Agatha en peligro L'Enrique va venir des de Cuba per ajudar-nos a viatjar al seu país.

Carlos Perez Rueda

Àlbum d'autògrafs

És lector de la biblioteca. Ens va ajudar a presentar a la Pipi Langstrum durant les bibliovacances a l'Escandinàvia l'estiu del 96.

Margarida Prats Invitació a Màrius Torres
És professora a l'escola de Magisteri de la UB i va venir a a presentar-nos el poeta Màrius Torres per desembre del 94.

Pupe Mu la vaqueta
il.lustradora.

Venia acompanyant en Gustí a les trobades d’il·lustradors que fèiem cada any quan teniem l’exposició  col.lectiva dels il.lustradors catalans, la mateixa que s’exposava a Sitges  a la seva trobada anual  i que vam tenir 4 anys des del 1990.
Joana Raspall
Concert de poesia
Com el Plomissol(Poemas i Faules)
Escaleta al vent
Pinzellades en vers
Àlbum d'autògrafs

Poetessa catalana.

Ens va dedicar els seus llibres quan la vam anar a veure a casa seva per  convida-la a venir a la plantació del seu arbre al Bosc de Llibres el juny el 2010, va triar un pi pinyoner.

Miquel Rayó Quan el vell Baltasar tornava a la vila
Els grumets de la galera
Un bon amic de la Mercè. Ha estat varies vegades a la biblioteca.
M.Angels Recassens Estrada

Àlbum d'autògrafs

Ha col.laborat en aniversaris de la biblioteca explicant contes amb diapositives (86/87) Hem fet exposicions dels seus dibuixos.


Rosa Regàs

Hi havia  una vegada

Va venir a la biblioteca el 2006

Miríam Rodriguez
Àlbum d'autògrafs
Va començar a treballar a la biblioteca amb un contracte de pràctiques  i ara és l'auxiliar i una alegre i excel.lent companya.

M.Assumpció Ribas Salten bruixes per la finestra
Àlbum d'autògrafs
Escriptora catalana.

Venia de visita a vegades a l’estiu amb el seu i nostre bon amic en Vicenç Lloret.
Una d’elles li vam demanar de dedicar-nos algun dels seus llibres i així ho va fer.


Rosa Ripoll

Àlbum d'autògrafs

És regidora de Cultura de l'Ajuntament de Parets.Roser RosÀlbum d'autògrafs

Es amiga estimada de la Mercè. Ha participat a la trobada de mestres del desembre del 92 amb " Què passa quan la lectura és mirar i escolta", també a la Trobada de març del 97. Va explicar contes el 5è aniversari i va participar i fer de moderadora al MILIUNA del 5 d'abril del 97 a Can Butjosa.

Robert Saladrigues Escriptor del mes Nov'92 Va venir a la biblioteca el novembre del 1992, quan era escriptor del mes, l'Alicia va prepar-li una volta al món com la del Ferran Pinyol, el protagonista dels llibres que havien llegit el lectors.
Gemma Sales Àlbum d'autògrafs
És bona amiga de la Mercè. Han fet llibres juntes. Va viatjar amb nosaltres a la Xina, tot ensenyant-nos com dibuixen am canya de bambú i pastilla de tinta. Ens ha fet el cartell del Bebè. Va participar en el llibre gegant Aniversari'93 i sempre a les exposicions del APIC.

Sebastià Sorribas El zoo d'en Pitus
Festival al barri d'en Pitus
La cinquena gràcia de Collpelat
La vall del paradís
Los astronautas del "mochuelo"
Viatge al país dels lacets
Va venir a visitar la Biblioteca pel maig del 96 ,amb en Francesc Rovira, d'amagatotis i quan vam arribar per la tarda vam trobar que ens havia dedicat alguns dels seus llibres; li vam enviar un follet de dit.
Ramon Talarn

Àlbum d'autògrafs

Ens va explicar durant les Bibliovacances del 87 per què servien algunes de les andròmines que teníem exposades. Ens ha fet el rellotge-llibre de la biblioteca , la TvBib i moltes coses més.

Mercè Torrents El gran joc de la Mercè
La Mercè és directora i fundadora de l'Escola Bellesguard; va venir a la Trobada de Mestres del juny' 94 i ens va encoratjar molt en persona a seguir la nostra tasca de la manera que ho fem, per carta sempre ho fa.També ens ha enviat els seus llibres dedicats.Josep Vallverdú


L'espasa i la Cançó

Escriptor català.
Va venir com Escriptor del Mes del maig del 1990, vam fer un punt de llibre i una Guia de Lectura, vam compartir moltes coses i ens va dedicar algun dels seus llibres.

Carme Solé Vendrell Jo les volia Va venir a la biblioteca per l'abril del 1985, quan va guanyar el Premi Catalònia.
Oriol Vergès Escriptor del mes Oct'88
Va venir a la biblioteca com a Escriptor del Mes, va ser anomenat Cavaller de la lectura a la tardor del 1994.Llorenç Vidal


Àlbum d'autògrafs

Mestre i pacifista.
Va començar a dedicar el 30 de gener a celebrar el Dia per la Pau  a les escoles que ara es celebra a nivell mundial. Cada any li enviàvem les nostres Guies de Lectura i ell a canvi ens enviava els seus llibres dedicats.

Guillem Viladot El vell i l'ocell
Àlbum d'autògrafs

Escriptor i poeta català.
Es coneixien amb la Mercè i quan va venir a la Biblioteca de Ca’n Oms el vam anar a veure i ens va dedicar algun dels seus llibres.

Anna Vilar El saber Perdut
Va venir a parlar amb els lectors dels seus llibres per el nostre 5è aniversari