El vídeoclip de la cançó "Biblioferit"


El grup infantil La tresca i la verdesca (http://www.latresca.com/) han fet una cançó titulada "Biblioferit" que parla d'un usuari que s'enamora de la seva biblioteca.

El Servei de Biblioteques de la Generalitat n'ha volgut fer un videoclip per promocionar les biblioteques públiques i han escollit Can Butjosa per rodar-hi el videoclip.

El videoclip es va rodar el dia 8 de juny tot el dia de 9 del matí a 8 del vespre. Hi van participar els membres del grup amb les seves famílies, la cap del Servei de Biblioteques, unes representants de l'equip de la Biblioteca i algunes famílies de les habituals de Can Butjosa. En total: 22 adults i 21 infants entre 3 i 13 anys. D'aquests, hi havia 11 famílies de la biblioteca.

Pel matí i fins al migdia es van enregistrar les escenes amb els nens i per la tarda les escenes amb els adults. Tot es va enregistrar dins de la biblioteca en diferents espais com la sala infantil, la bebeteca, l'arbre del Bosc de Llibres, la lluna o el cor.

Voleu veure com va quedar? No us el perdeu!

https://vimeo.com/100423269


Gràcies a tots per fer realitat aquest vídeoclip!

Pares, mares, infants, La Tresca i la Verdesca, Servei de Biblioteques de la Generalitat, equip de grabació, equip de la Biblioteca, Ajuntament de Parets del Vallès


Equip de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa