La meva biblioteca és...
 
Concurs de redacció:
1er aniversari: 10 abril de 1984

La biblioteca de Can Butjosa és gran i bonica i esta adornada amb totes les coses que nosaltres fem. Les bibliotecaries són simpatiquíssimes i t'expliquen tot allò que no entens molt bé.
Hi ha gent de totes les edats, petits i grans.
Hi ha llibres de tota mena: divertits, emocionants,seriosos, interessants, meravellosos, etc...
La biblioteca i els llibres t'ensenyen molt.
Ara t'explicaré com és per dintre la biblioteca: té dues plantes, una baixa alta. La baixa té estanteries i els llibres. Hi ha una tauleta de la bibliotecària, també té tauletes petites i cadiretes i a la paret hi ha dibuixos que fem tots.
Hi ha un sistema molt interessant: et pots fer sòcia, et fan un carnet i de la teva part només has de donar dues fotografies. En fer-te sòcia et pots emportar un llibre a casa: et donem de temps per llegir-te 'l una setmana... És clar que sí el llibre és "exclòs de préstec" no te'l pots endur a casa.
Quan t'has llegit molts llibres et fan "superlectora" i t apunten en una llista. Si et llegeixes molts més et fan "supersuperlectora". Ara jo sóc "superlectora", llegiré més i em faré "supersuperlectora".
A la biblioteca es poden fer deures, estudiar, llegir o dibuixar. El que m'agrada més és l'escala de cargol per pujar a dalt..
La biblioteca en una paraula és FANTàSTICA.

Anna Fernández Monteagudo (10 anys)


Avui, 17 anys desprès, l'Anna continua llegint a la seva biblioteca, no tant però com ella voldria. Participa especialment a les tertúlies literàries on comparteix la seva passió per la literatura nordamericana del segle XX i és 32 vegades superlectora (s'ha endut en préstec més de. 1.120 llibres)


El "Jóc dels Superlectors" va néixer a la nostra biblioteca l'agost de 1983. Des de llavors continua estant en acció ajudant que els nostres lectors, respectant el seu dret a llegir en llibertat, esdevinguin cireres o altres decoracions del nostre pastís d'estadístiques, tot donant els llibres l'oportunitat de sortir en préstec de la biblioteca per ser llegits