musol

TORNAR
Pastís del 10 d'abril de 2014

Hem fet 31 anys!!

I per celebrar-ho hem explicat contes i hem llegit poesies. Els óssos blancs ens han escrit des dels països escandinaus i ens han regalat llibres en danès, noruec i suec pel nostre racó especial de contes d'arreu del món!

També hem estrenat el nou pastís d'estadístiques on podeu descobrir quin ingredient sou: el brioix del pastís, una cirera, un tros de meló, un sol, una estrella..., segons els llibres que us hagueu endut en préstec des de què teniu carnet. Només cal que busqueu la vostra escola o el vostre grup d'edat, ens demaneu quants llibres heu llegit i esbrineu qui sou. Aquest pastís el fem entre tots amb amor per la lectura!

Si voleu també us podem donar el llistat complet de tots els llibres que heu llegit. Us fa gràcia i il·lusió redescobrir-los? Només cal que ens vingueu a veure a la biblioteca!

Una mica de xifres que ens permeten avaluar la vostra trajectòria com a usuaris fidels.

Enguany heu vingut a llegir a la biblioteca 19.684 persones, 1.119 més que l'any passat! Gràcies per omplir la biblioteca amb els vostres cors àvids de lectura!

464 persones us heu fet el carnet de nou: benvinguts a la casa del Follet, ja som 9.337 amics. D'aquests sou 140 bebès, 120 infants, 61 joves i 125 adults. Tots heu començat a fer servir el vostre carnet i a dur-vos llibres en préstec a casa. Esperem que us hagi agradat i que repetiu!

1.508 us heu emportat, llegit i retornat 16.106 llibres. Heu llegit més que l'any passat perquè us heu emportat 1.245 llibres més entre 100 persones menys. Com s'encomana la lectura! La Bèstia que encomana les ganes de llegir ha fet molta feina, enguany.

Dels 1.508 lectors que heu fet servir el vostre carnet i heu estat actius:

352 us el vareu fer sent bebès i encara ho sou

319 éreu bebès i ara sou infants

34 éreu bebès i ara sou joves

8 éreu bebès i ara sou adults

286 us el vareu fer sent infants i encara ho sou

63 éreu infants i ara sou joves

48 éreu infants i ara sou adults

86 us el vareu fer sent joves i encara ho sou

31 éreu joves i ara sou adults

275 us el vareu fer sent adults i encara ho sou, esperem!

Ja sabeu que ho comptem des de l'1 d'abril del 2013 fins el 31 de març del 2014, que és l'any natural de la biblioteca.

Si voleu veure com ha anat canviant les dades cliqueu aquí.

 


TORNAR