Àlbum d'autògrafsA la biblio tenim signatures i dedicatòries de persones que ens han visitat o que han aportat el seu granet de sorra al bon funcionament de la biblio.
Per veure la seva dedicatòria prem sobre el seu nom. Un cop vista prem el butó de retrocedir del navegador ("back", "atras" o...)


Nom A Record
Joan Brossa Escriptor del mes Abril'85
Carme Camps Àlbum d'autògrafs
Roser Capdevila Escriptora del mes Oct'88
Joaquim Carbó Moby Dick
Escriptor del mes Des'92
Va venir a la biblioteca com escriptor del Mes. al desembre de 1992
Anne-Lise Cloetta Salm al final del viatge És la traductora d'aquest llibre del norueg al català i és la presidenta del Club Escandinau...
Àngels Comella Dídac i Linus
Mercè Companys Escriptora del mes Oct'88
Montserrat Cornet Entre dos estius Va viatjar amb nosatres a la Xina 90, ens va explicar com viu allà el seu germà i ens va dur objectes d'aquest país.
Derib La Rivière de l'oubli
Aurora Díaz Plaja Amahal y los Reyes Magos Ha estat moltes vegades a la biblioteca i hem representat dues vegades la seva obra de "Amhal i els visitants nocturns", la primera al desembre del 92, l'altre al 96.
Mercè Escardó En jordi dormilega És la bibliotecària i va començar a treballar a la biblioteca uns quants mesos abans de què s'inaugurés. És amiga del follet i de la bèstia i, com el sr. Miguel, de tot aquell que arriba en so de pau a la biblioteca.
Ramón Folch Camarassa En Massagran al Pol Nord La biblioteca va col.laborar quan es va fer la fundació dedicada al seu pare i ell va venir com Escriptor del Mes
Jaume Fuster Escriptor del mes Des'93
Lluís Ganduxé Alí Babà i els 40 lladres Ha contat contes a la biblioteca vàries vegades i ha portat el Pla de lectura des del curs 95/96.
Va participar a la Trobada de contistes del 96 i al MILIUNA del 5 d'abril del 97
Gusti La pequeña Wuli Ha col.laborat a moltes de les nostres activitats: Benvinguda a la Mama Óssa ( Mes de la Pau,94) Mes de la Natura'92:Qui recull les caques del gos?.Catalonia'91. Ha fet sortir el follet a un llibre seu i també el nostre nom.
Mercè Llimona La rateta que escombrava l'escaleta
Assumpta Margenat Manolo El 17/12/96 va venir a fer una xerrada sobre el seu llibre "Manolo". Tots estàvem molt intrigats per saber com era ella, i en Manolo!
Miquel Martí i Pol Escriptor del mes Feb'92
Ferran Martín Àlbum d'autògrafs
Antoni Munné El amanecer del cuerpo L'Antoni no ha estat mai a la biblioteca però és el mestre d'en Sergi Cubota, un bon amic de la biblioteca i del follet, ell ens va portar el llibre dedicat de part de l'autor.
M.Antònia Oliver Criatures de foc Va venir a la biblioteca acompanyant el seu home en Jaume Fuster quan aquest va venir com escriptor del Mes, els vam fer una innocentada, era el 28 de desembre del 93.
Enrique Pérez Díaz Agatha en peligro L'Enrique va venir des de Cuba per ajudar-nos a viatjar al seu país.
Margarida Prats Invitació a Màrius Torres És professora a l'escola de Magisteri de la UB i va venir a a presentar-nos el poeta Màrius Torres per desembre del 94.
Pupe Mu la vaqueta
Miquel Rayó Quan el vell Baltasar tornava a la vila
M.Assumpció Ribas Salten bruixes per la finestra
Robert Saladrigues Escriptor del mes Nov'92
Gemma Sales Àlbum d'autògrafs
Sebastià Sorribas El zoo d'en Pitus
Festival al barri d'en Pitus
La cinquena gràcia de Collpelat
La vall del paradís
Los astronautas del "mochuelo"
Viatge al país dels lacets
Va venir a visitar la Biblioteca pel maig del 96 ,amb en Francesc Rovira, d'amagatotis i quan vam arribar per la tarda vam trobar que ens havia dedicat alguns dels seus llibres; li vam enviar un follet de dit.
Mercè Torrents El gran joc de la Mercè La Mercè és directora i fundadora de l'Escola Bellesguard; va venir a la Trobada de Mestres del juny' 94 i ens va encoratjar molt en persona a seguir la nostra tasca de la manera que ho fem, per carta sempre ho fa.També ens ha enviat els seus llibres dedicats.
Carme Solé Vendrell Jo les volia
Oriol Vergès Escriptor del mes Oct'88
Guillem Viladot El vell i l'ocell
Anna Vilar El saber Perdut Va venir a parlar amb els lectors dels seus llibres per el nostre 5è aniversari